ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ergostasio_iliofar

Η εταιρεία ILIOFAR ανήκει στον Νικόλαο Χ. Τσανικίδη και εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις Αχαρνές Αττικής. Δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλιακής ενέργειας απο το 1983 και μέχρι σήμερα προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, αισθητικής, ποιότητας και λειτουργικότητας που απευθύνονται για ιδιωτική αλλα και για επαγγελματική χρήση.

(ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ILIOFAR)

 

 

Η εμπειρία της ILIOFAR στη μετατροπή της ηλιακής ακτινοβολίας σε θερμική ενέργεια την έχει αναδείξει σε μια απο τις πιο αξιοπιστες εταιρείες της ελληνικής αγοράς . Η εταιρία απο την αρχή της πορείας της επικεντρώνεται σε τρεις βασικές αρχές:

  • Ικανοποίηση των απαιτήσεων του καταναλωτή.
  • Υψηλή ποιότητα των προϊόντων.
  • Σεβασμός προς το περιβάλλον.

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την άψογη ποιότητα των υλικών κατασκευής εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση του ηλιακού συστήματος και συνέπεια στην εγγύηση.

Η εταιρεία έχει περισσότερα απο 25 χρόνια εμπειρία στις μεθόδους αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας.  Ασχολείται τόσο με την λιανική όσο και με τη χονδρική πώληση ηλιακών θερμοσιφώνων και παραμένει πρωτοπόρος στον τομέα αυτό αφού μέχρι σήμερα ενδιαφέρεται για τις νέες τεχνολογίες και έτσι καταφέρνει να εξελίσσεται και να βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων της σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών αλλα και τις εκάστοτε περιβαλλοντικές συνθήκες.

Optimized-PROFIL

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: (+30) 210 2465 298, (+30) 210 2400 680, info@iliofar.grΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Ελ. Φυτά 18, Αχαρναί, Αθήνα